середу, 20 листопада 2013 р.



12 листопада Сумська область відкрила низку візитів  головного координатора проекту з боку України Романа Шияна, директора ЛОІППО. Пан Роман познайомився з роботою шкільних клубів та їх блогів.  Обговорювались питання участі у реалізації проекту керівників навчальних закладів, рівень командної роботи, забезпеченість роботи клубів Статутами, перспективи життя шкільних клубів та інше.  І головний координатор, і польська сторона відмічають високий рівень діяльності наших клубів, оформлення, наповнюваність  та активність їх блогів. Тож маємо значні шанси на перемогу у конкурсі блогів. 

Залишилось зробити декілька кроків: завершити шкільні конкурси на кращий логотип, девіз та розмістити їх на власному блозі. У останніх числах  листопада, через спільне обговорення  керівниками шкільних клубів нашої області, ми визначимо один клуб, який буде представлений на  конкурсі під час заключної конференції  у Польщі на початку грудня. Переможців чекають призи!!!

Перегляньте матеріали про організацію  діяльності клубів, яку ми розглядали на навчанні у червні.  На допомогу у завершенні конкурсу в «Навчальних матеріалах» є інформація про створення логотипів , їх види, значення, зайдіть на сайти, на які приведені посилання.  Бажаю успіху!

Немає коментарів:

Дописати коментар